Var är JOHNNY?

Liedström & Co — Var är JOHNNY?

Alla tiders finhet och fulhet löper parallellt. Var epok har sin konstruktion, kultur och mönster... Hur har vi det med Johnnys tid, stil, sätt att tänka och var är den nu.

LYSSNA PÅ LÅTEN »

Snälla Tina

Liedström & Co — Snälla Tina

Kärleken, flickorna, relationerna böljar i kalla och varma vågor högt och lågt, snabbt och långsamt... Alla har vi en längtan till våra bästa inre fotografier

LYSSNA PÅ LÅTEN »

Så blå

Liedström & Co — Så blå

Finns blå himmel och blåa hav när resten runt om kring oss är blue eller blues, Jo, så är det nog även om många hävdar annat. Välkomna till paradoxens färgskala och blå himmel blues… ”Så Blå”

LYSSNA PÅ LÅTEN »

Tre trappor

Liedström & Co — Tre trappor

Började att skriva tre trappor tidigt 80-tal… den blev aldrig klar… man kan säga att den har följt med mig tre trappor upp lite här och där genom åren och världen… från Märövägen, till Nyebrogatan, via Paris, Blå lagunen, Nygatan, New York och några andra ställen… Nu i sommar äntligen, tre trappor upp på Lilla torget 4, funkade plötsligt alla delarna.

LYSSNA PÅ LÅTEN »

Marionett

Liedström & Co — Marionett

Televinken var nog rätt nöjd med att ha Anita som marionettförare, skulle jag också ha varit. Min marionett handlar mer om vilka olika krafter i samhället som kan styra den lilla människan. ”Jag gör precis allt som ni ber mig, bara så ni vet”

LYSSNA PÅ LÅTEN »