Liedström, låtskrivare, poppoet gör efter en långpromenad och en spännande resa som bandartist och musikbranschsnubbe äntligen solodebut. Efter att ha pausat musiken och låtskrivandet en massa år i förmån till kultur- & upplevelsebranschjobb är han tillbaka på scenen igen. Ett svart hålrum fylls äntligen ut. Han har saknat kreativiteten runt text & musikskapande, nerven och utrycket på scenen och mötet med publiken. 

Thomas växte upp i ett musikerhem med tre systrar där hemmet lika gärna kunde ha varit en loge för en turné på Folkets Park, eftersom far var kapellmästare för ett band som kompade div storheter. I samband med turnéer och spelningar dök de ofta upp hemma: Sture Åkerberg, Sonya Hedenbratt, Git Gay, Umberto Marcarto, Josephine Baker… Vilket ledde till ett liv med musiken intensivt i blodet.

Thomas släppte sin första singel som 20-åring med skabandet Röda Kvarn på Emi/Troll Music. Under 3-4 veckor gick låten ”Vår stad” upp på svenska topplistan. Som bäst till 12:e plats. Detta ledde till bra media och kul spelningar som tex förband till Phil Lynott, Ebba Grön, Dag Vag, Mikael Wiehe mfl.

Men sen tog livet på andra sidan skrivbordet över. Och där fanns det mycket att göra och uppleva. Som allkonstnärlig musikproducent inom musikbranschen har han gjort och gör det mesta man kan göra; bland annat festivalgeneral för Västsveriges största festival, Westgothafestivalen. Jobbat på skivbolag, varit turnéläggare, promotat Laleh & José Gonzalez. Hoppat in som musikjournalist och intervjuat Tommy Ramone på Chelsea Hotel i New York, gjort huvudreportaget om Sun Records i Memphis Tennessee för musiktidningen MM. Varit kulturchef i Skaraborg och Värmland. Varit VD inom musikutbildning (Music Factory), musikkonsult för ”How to act on stage” och dessutom punkcoach åt Ulf Malmros huvudrollsinnehavare i filmen ”Tjena Kungen”(Cissi Wallin, Josefin Neldén, Malin Morgan och Joel Kinnaman). Detta gav Malmros en guldbagge för bästa regi… Konsultkoncept ”How to act on stage”, anledningen till att Sandrews gav honom den unika titeln Punkcoach, innebar att hjälpa artister att utveckla sitt uttryck på scenen både i Sverige och utomlands.

Nu startar äntligen kapitel 8 på allvar, soloartist, nya låtar och scenen…